WAT WIJ DOEN

HET GEZICHT ACHTER ONS


Mohamed Col is de drijvende kracht achter Duurzaamheidinhuis. Met zijn levenslange passie voor techniek en duurzaamheid heeft hij een bloeiende onderneming weten te creëren.  Naast zijn oorspronkelijke expertise heeft Mohammed aanvullende scholing genoten in de installatie van warmtepompen, airconditioning en zonnepanelen. Zijn elektrotechnische opleiding stelt hem in staat om ook op dit gebied geavanceerd werk te leveren, wat hem onderscheidt van vele andere ondernemers in de branche. Hij is dus een echte expert in duurzame technologie.

 Wat Duurzaamheid in Huis onderscheidt, is Mohammeds unieke benadering van klantenservice. Hij gaat vaak verder dan de verwachtingen en is vastberaden om voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Deze oplossingsgerichte aanpak betekent dat klanten niet alleen hoogwaardige producten en diensten krijgen, maar ook een partner die met hen meedenkt.

Daarbij is zijn bedrijf ook lokaal en betrouwbaar. Als lokaal bedrijf biedt Duurzaamheid in Huis een combinatie van technische expertise en lokale betrokkenheid.

De kracht van 'Duurzaamheid in Huis' ligt niet alleen in de reeds vergaarde kennis en expertise, maar ook in de voortdurende drang naar innovatie en verbetering. Mohammed begrijpt dat de wereld van duurzame technologie snel evolueert, en hij zet zich actief in om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Door regelmatige scholing en het aangaan van samenwerkingsverbanden met toonaangevende leveranciers zorgt hij ervoor dat zijn klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste en meest efficiënte oplossingen voor hun huis.

CONTACT

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN


OFFERTE AANVRAGEN CONTACT