AIRCO INSTALLATIES


Duurzaamheidinhuis staat voor het professioneel installeren van airco’s en is de airco specialist in de omgeving van Leerdam, Gorinchem en Vianen. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning. Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de wet- en regelgeving conform de geldende F-Gassenverordening.


Airconditioning in huis, op kantoor of in winkels en horeca: de installatie van goede airconditioning heeft veel voordelen.

⦁ Verkoelt op warme dagen
⦁ Verbetert de luchtkwaliteit
⦁ Verwarmt in de winter
⦁ Zuinig in het verwarmen
⦁ Houdt de luchtvochtigheid op peil

Wij helpen je graag met het kiezen van een geschikt airco systeem. Duurzaamheidinhuis is niet gebonden aan een merk. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies op maat. Ook bieden wij een Airconditioning Service aan voor het onderhouden van uw airco en het snel kunnen ingrijpen bij eventuele storingen aan uw airco of andere noodgevallen.

De prijzen van een airco zijn afhankelijk van uw wensen. Daarnaast is het afhankelijk hoeveel meter leidingwerk er nodig is en of er elektra aanwezig is. Wij doen geheel vrijblijvend een situatie bezichtiging en maken vervolgens een gratis offerte. 

Heeft u interesse in het kopen van een airco of heeft u vragen? 

Laat u dan door ons als airco specialist vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van een airco.

Wij leveren en monteren airco's in o.a. Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Vianen, Nieuwegein, Geldermalsen, Zaltbommel en Houten. Maar ook buiten deze regio staan we klaar voor u.

CONTACT

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN


OFFERTE AANVRAGEN CONTACT

 

WAAROM UW AIRCO LATEN INSTALLEREN DOOR DUURZAAMHEIDINHUIS?