ELEKTROTECHNIEK


Nieuwe stopcontacten of meterkast duur? Niet bij duurzaamheidinhuis! Onze vakbekwame elektriciens adviseren u bij uw keuzes en kijken met u mee. Betrouwbare én betaalbare elektra is mogelijk. Bent u op zoek naar een uitgebreidere elektra-installatie? Ook dan staat ons team voor u klaar.

VOOR AL UW
ELEKTRAWERK-ZAAMHEDEN.
WIJ REGELEN HET!


Werkzaamheden die onze elektriciens zowel in nieuwbouwpanden als in bestaande

bouw verrichten:

  • Elektra vervangen
  • Vernieuwen van de bedrading
  • Perilex aansluiten (t.b.v. inductie kookplaats)
  • Aardlekautomaten plaatsen
  • Het vervangen en uitbreiden van groepenkast/meterkast

METERKAST VERVANGEN?

Neem direct contact met ons op!

De meterkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrische installatie en moet goed functioneren om uw veiligheid en die van uw woning of bedrijfspand te waarborgen. Het kan voorkomen dat uw meterkast aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld omdat deze verouderd is of niet meer voldoet aan de huidige normen en eisen.

Al onze producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010.

Welke vraag u ook heeft, duurzaamheidinhuis denkt met u mee.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

CONTACT

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN


OFFERTE AANVRAGEN CONTACT

3 FASE AANSLUITING NODIG?


Een 3 fasen aansluiting is een aansluiting waarbij je in plaats van 1 x 35 Ampère (1 fase) 3 draden van 35 Ampère met daarop 230 Volt binnenkrijgt in de groepenkast. Bij nieuwbouwhuizen is zo'n krachtgroep vaak standaard aanwezig, maar bij oudere woningen is dat meestal niet het geval.

Wanneer je deze aansluiting niet zou hebben en toch met een elektrische
kookplaat gaat koken is de kans groot dat de stoppen steeds doorslaan. Ook
voor sauna's, jacuzzi's of een elektrische warmtepomp is een 3-fasen aansluiting vaak noodzakelijk.

Een 3 fasen aansluiting wordt geleverd door de netbeheerder en moet daar ook aangevraagd worden.  Voordat de netbeheerder komt moet in de meterkast de voorbereiding klaar zijn. Anders zullen ze de aansluiting op de groepenkast niet kunnen maken. 

Twijfel je of een 3 fasen aansluiting nodig is? Bel ons dan voor advies of stuur een foto van jouw meterkast of apparaat via de Whatsapp knop hieronder voor een beoordeling en krijg direct kosteloos advies.

CONTACT

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN


OFFERTE AANVRAGEN CONTACT